lørdag den 1. september 2007

Fredag d.31 august

Rejseprogram

Ville lige ligge mit rejseprogram ud, saa I kan foelge med i min spaendende uge.

Soendag d.2. aug: Afrejse kl.7.00 fra Accra tilTathiman med kort stop, videre til Inkrasa, hvor vi skal se en monkey village, videre til Kintapu hvor vi skal se et stort vandfald. Naar alt det er set og der er blevet slappet af er det afgang til Mole, der hvor Ghanas stoereste national park ligger.

Mandag d.3.aug: Der skal vi paa hiking i Mole om eftermiddagen, haaber at kunne se nogle dyr.

Tirsdag d.4 aug: Der skal vi paa hiking i Mole om morgenen, da dyrerne ikke opfoerer sig paa samme maade som ved dagslys. Om eftermiddagen skal vi til Ladabanca og se en stor moskee.

Onsdag d.5 aug: Skal vi koerer fra Mole til Kumasi, hvor der derefter er fri leg:)

Torsdag d.6 aug: Her opholder vi os i Kumasi, hvor vi skal se et millitaer museum, deres store zoologiske have og byens palace, hvor deres klanleder bor.

Fredag d.7.aug: Vi er stadig i Kumasi, hvor vi skal se deres wood-market det er der den rigtige afrikanske kunst bliver lavet af trae, saa maaske at vi skulle have en trailer med hjem med alt det, som vi skal koebe.

Loerdag d.8. aug: Skal vi retur til Accra aka hjem.

Vi har valgt at ligge det hele paa en uge, da vi har lejet en bil med driver/guide, og det ville man sagtens kunne naa. Den anden uge vil Line og jeg selv rejse rundt, tror at det bliver nogle dage til Hohoe, hvor der ligger en monkey village.

Ha' det rigtig godt allesammen, savner jer rigtig meget
<3 Camilla aka Kofia (det hedder man naar man er foedt paa en fredag)

-Kofi Anan er saa ogsaa foedt paa en fredag:)

Ingen kommentarer: