onsdag den 1. august 2007

Tirsdag d.31.07.07

Hej!

Så er der jo sket en masse siden sidst, er ved at være kendt med det hele i området, og er rigtig glad for at være her.

I fredags var vi på den Danske ambassade, for at melde vores ankomst. Det var et værre hurlumhej for at komme ind for at tale med nogen, men det lykkedes heldigvis til sidst, så nu er det også på plads.

De sidste dage har vi været på en masse sightseeing, de indfødte er bare så søde, og rigtig hjælpsomme. Især de unge fyrer, de er til at komme af med igen, puha. Vi har dog ikke til dato set en eneste lækker fyr, så det kommer helt sikkert ikke til at ske noget på det område -griner.

Vi har været rundt at se en del slum, de lever bestemte ikke efter de bedste forhold, men de ser glade og tilfredse ud, så det er dejligt. Deres unger er så herlige, de løber efter os på gaden og giver en masse krammere, bare så dejligt.

Siden vi er kommet herned har vi mødte 3 danske pædagog studerende (1 pige og 2 fyrer) fra Esbjerg og i går kom der en fyr fra Roskilde, så vi er ved at lave en lille dansk kolloni. Vi har desuden hørt at der er 4 pæd. stud. piger fra København her i området, men dem har vi ikke set noget til endnu. I vores hus kommer der et kærestepar i morgen og to piger d.14-15 aug, så vi kommer i hvertfald ikke til at kede os.

Vi har også været en tur ude i det Ghanesiske natteliv. Vi kørte ud til stranden, der havde de udbygget en stor terasse ud over nogle klipper, hvor der var en masse borde og stole stillet op, hvor man kunne sidde og nyde sine drinks og kigge på havet. Der var også et super fedt band, der spille reggae, så nu er vi i gang med at lære at danse det, super sjovt, men en meget mærkelig måde at danse på.
Da vi kom hjem om aftenen havde vi ingen vand eller strøm, så da jeg skulle på toilet kun med lys fra min mobiltlf, blev jeg næsten overfaldet af en kakkelak det var så klamt. Så jeg er i gang med at lære ikke at være så sart, haha.

Lidt luksus skal der jo også til, når vi lever i sådan noget slum. Sammen med dem fra Esbjerg kørte vi en tur til stranden for at spise frokost, super lækkert sted. Rigtig dejlig vand, men det så bare så beskidt ud og meget strøm, at vi ikke turde at bade der. Ikke nok med det kom der nogle negere gå med en antilope i snor, som om det var en hund, de er ikke rigtig kloge hernede. Alting går også så langsomt, hernede er de 6 mand om en mands arbejde, men det tager så tre gange så lang tid, da det hele skal diskuteres. Det er godt nok noget man skal vænne sig til, også når nogen siger at de er her om 20 min., så kan der let gå to timer total Ghana time.

Vi har også været på Ghana's eneste 5 stjernet luksus hotel La Bardi beach hotel (Hvis du har tid, så tjek det lige på nettet), for at ligge i poolen og sole os en hel dag, det var så lækkert alt var rent og pænt, og der var varmt vand i bruseren -så det er nok et sted der bliver besøgt et par gange om måneden, så skønt!

I går var vi en tur nede på stranden her, hvor vi bor. Det er kun en spytklat herfra, vi troede rigtigt at vi skulle sole os og nyde, men næh nej der var bare så meget affald og skidt på stranden, at vi ikke engang ville sidde på vores medbragte tæppe, det var godt nok for klamt. Ikke langt derfra så vi Osu slot (distriktet vi bor i hedder Osu), det var rigtig flot velholdt og med palmer over det hele.

Vi har bestemt os for at blive boende i vores lejlighed, da det hele er ved at flaske sig efterhånden. De har oplyst os om, hvornår der elektrisitet og ikke, så man kan indrette sig efter det. Vandet er meget ukontrolerbart, men vi er ved at finde på alternative måde at gå i bad på, det ender sgu med at jeg bliver bums, når jeg kommer hjem, haha.
Så i dag har vi været på et kæmpe enormt marked, for at købe alle de ting vi mangler, så vi rigtigt kan indrette os. På det der marked så jeg min første rotte i kloarken, adr det er bare så klamt.

Det var alt for denne gang, i morgen pønser vi på at få flettet vores hår og tage en tur til Afrian art center, det er de laver alle deres træ ting, masker, møbler, smykker osv.
Ha det godt så længe, Camilla

Ingen kommentarer: